2022. július 19., kedd

Mikorra várható megállapodás az uniós pénzekről?

Rendkívül közel van a megállapodás Magyarország és az Európai Unió között – közölte Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter hivatala a vg.hu portállal. Csak őszre várható megállapodás – mondta maga Navracsics Tibor miniszter a New York-i Bloombergnek. “ Magyarországnak még dolgoznia kell ezért” – hangsúlyozta Navracsics Tibor, aki  hozzátette: “még további bizalom építő intézkedésekre” van szükség ahhoz  […]


https://fuhu.hu/mikorra-varhato-megallapodas-az-unios-penzekrol/
#Blommberg, #EurópaiNéppárt, #EurópaiParlament, #Megállapodás, #NavracsicsTibor, #OrbánViktor, #VGHu

3 megjegyzés:

  1. NEM LESZ MEGÁLLAPODÁS!!! SŐT!!!
    JUT ESZEMBE:
    A holland rendőrség tüzet nyitott egy 16 éves tanyasi fiúra – fegyverrel célozzák a farmereket, miközben a tömegtüntetések leállítják a globalista újraindítási terveket!!!
    https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/dutch-police-open-fire-16-year-old-farm-boy-mass-protests-shut-globalist-reset-plans/

    VálaszTörlés
  2. ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!!
    ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ VICTOR ORBAN alias, GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK!!!







    Amúgy tényleg létezik még olyan oktondi vak-Fideszes, aki elhiszi, hogy a világ legsilányabb valutájává gyengített forinttal és az EU leggyatrább fizetésével (tényleges munkaidő/fizetés!!!) Orbán és enyveskezű kompániája nem a globál-cionista Rothschildok ócska csicskásai, nemzetünk aláaknázói és Új ISRAHELL megteremtői!?
    Amíg van orosz gáz, addig van rezsicsökkentés, amikor nincs, nem lesz rezsicsökkentés. Mondta ezt nagymellénnyel a felcsúti Döbrögi 2022. január 31-én. Orosz gáz van, mégis ez a cionista bagázs megfizethetetlenné tenné 900 000 háztartás számára a gáz és áram árát!!!
    Vajon melyik eszement rózsadombi ficsúrjával számoltatta ki Orbán a gáz és a villany átlagfogyasztását, mert így milliók mehetnek tönkre. Továbbá ha Paks képes fedezni a lakossági áramfogyasztást, akkor miért kell megzsarolni az embereket a csepeli ogréval?
    Az is vér forraló, hogy ebben a helyzetben a MOL-os gengszter Hernádi úgy ad el 500 millió köbméter földgázt Szerbiának, hogy közben az adózó magyarokat rettegésben tartják a NER-es bűnözőkkel miközben a jő néppel akarják megfizettetni a dilettáns EU elleni szabadságharcuk árát is!!!
    Azért határozta meg ez a globalistákat szolgáló lakáj-kormány 913 Ft-ban az átlagfogyasztás feletti gázárat, és 242 Ft-ban az átlagfogyasztás feletti áramárat, mert a társadalom egynegyedével kívánja kifizettetni a teljes társadalom rezsiköltségének emelkedését, a tízmilliárdos osztalékokat síboló oligarchák helyett!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=_ECgFe1u4d8

    VálaszTörlés
  3. A MAFFIA-KORMÁNY REZSIKRÍZIST GERJESZTŐ FELCSÚTI PROLISPÁNJA és TOLVAJ KOMPÁNIÁJA az UTOLSÓ CSEPP VÉRÜNKET is KISZÍVJA BELŐLÜNK!!!
    Egészen meglepőösszeállítást közölt az atlatszo.hu, ugyanis kiderült, lehet sokkal olcsóbban is gázt, valamint áramot beszerezni a világpiacon, mint amilyen áron számolni fogja itthon a kormány az augusztus 1-től a fogyasztásokat az átlag felett. Ugyanis a megváltozott rezsiköltség 242 forintos piaci árammal és 912 forintos gázárral számol.

    Nem kellett messzire menni, csak a szomszédos országokba, hogy lássuk, ott mennyibe kerül a piacon a gáz, illetve az áram. Áram esetén a cseh 184, a szerb 129, a román 128, a szlovák pedig 88 forintra jönne ki a 242 forintos magyar áram. A gáznál kWh-ba átváltva a magyar 91 forintra jönne ki, a cseh 66-ra, a román 56-ra, a szlovák 20-ra és a szerb 12-re.

    Ezekből az adatokból az is kiderül, hogy a kormány által hangoztatottnál sokkal olcsóbban kapnak a piaci szereplők áramot mindenhol, de a gáznál is csak Svédország és Hollandia lenne magasabb. Ráadásul bármelyik gáztőzsde oldalon is hasonlóak az árak, azaz alatta vannak a kormány által emlegetett árnak.
    https://www.youtube.com/watch?v=kb61Ydp9NBo

    VálaszTörlés