2022. július 17., vasárnap

Addig jár a korsó a kútra

A német közszolgálati Deutsche Welle szerint “Orbán Viktor szerencséje elfogyott”. Az áprilisban nagy fölénnyel megnyert választás furcsa módon a vég kezdete lehetett a nemzeti együttműködés rendszere számára. A rezsi csökkentés döntő érv volt Orbán Viktor mellett az elmúlt időszakban. Ennek a részlegesen visszavonása, amely a lakosságnak legkevesebb a felét érinti, komoly népszerűségvesztést jelent. Csakhogy a […]


https://fuhu.hu/addig-jar-a-korso-a-kutra/
#DeutscheWelle, #OrbánViktor, #Szerencse, #UrsulaVonDerLeyen

3 megjegyzés:

  1. ORBÁN BUKIK, MINT CIGÁNY a LOPOTT BICIKLIVEL!!!
    BE KELL VALLANUNK és KI KELL JELENTENÜNK, HOGY EDDIG ORBÁNIÁBAN/MAGYARMATON VALÓJÁBAN RONALD S. LAUDER a ZSIDÓ VILÁGSZÖVETSÉG ELNÖKE a VÉRBÍRÓ Dr. IGNÁCZ GYÖRGY ÍTÉLETÉVEL TARTOTTA BÖRTÖNBEN BUDAHÁZYT és RETTEGÉSBEN a MAGYAROKAT!!!
    EDDIG!!!💪
    https://www.youtube.com/watch?v=kkFOOYBWdn4

    VálaszTörlés
  2. TEGYÉL TE is az ORBÁN KORMÁNY MEGBUKTATÁSÁÉRT és ÉLETED TÖNKRETEVŐINEK MEGBÜNTETÉSÉÉRT!!!...- azzal, hogy az alábbi oldalon kitöltöd a dokumentumot, mert ellened a leuraló és kifosztó rezsim idején törvénytelen ítélet született vagy végrehajtás és/ vagy volt folyamatban!!!!!
    https://fosmo.youreurope.europa.eu/thank-you-page

    VálaszTörlés
  3. ELÉG ORBÁN CIGÁNY ÚTJÁBÓL!!!
    ÁLLAMCSŐDRE JÁTSZIK RONALD S. LAUDER SZOLGÁJA a FORINT-RONTÓ és ORSZÁG-VESZEJTŐ GYŐRI GÁBOR CION-BOLSEVIK ÜGYNÖK ÁMOKFUTÁSÁBÓL!!!
    A Fideszről kiderült, hogy hazudtak az embereknek!!!
    A legfőbb probléma a kormány rezsinövelésével, hogy a fogyasztást tekintik egyedüli szempontnak, miközben ez nem feltétlenül jelent pazarlást, például mikor egy többgenerációs család él egy háztartásban. A kormány meggondolatlan intézkedései miatt országszerte tüntetéseket szervez a Mi Hazánk, elsőként a megyeszékhelyeken augusztus 1-jén.
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés