2022. július 17., vasárnap

Szorul a hurok

A magyar kabinet megvitatta az Európai Unió legfőbb ügyészi jogkörének elfogadásának lehetőségét – mondta a segélyek visszatartásának feloldásáról szóló tárgyalásokért felelős miniszter. A legtöbb minisztertársával ellentétben Orbán Viktor elutasította az uniós ügyészi mandátumhoz való csatlakozást, és azt a nemzeti szuverenitást sértő vörös vonalnak nevezte. Most azonban nyomás nehezedik rá, hogy kénytelen kelletlen engednie kell egy […]


https://fuhu.hu/szorul-a-hurok-2/
#EurópaiÜgyészség, #NavracsiscsTibor, #Orbán

3 megjegyzés:


  1. Krúbi - Orbán, Verd Ki A Ferinek!!!😛
    https://www.youtube.com/watch?v=o7ogc...e=youtu.be

    VálaszTörlés
  2. Szükségesnek tartom annak magyarázatát, hogy miért akarja az Orbán-kormány világpiaci áron adni a paksi áramot?
    – írta a híresen lojális és racionálisan gondolkodó Tóth Bertalan, aki a parlamenti kérdést is intézett az ún. Orbán Viktor néven futó Győri Gábor miniszterelnöknek látszó balfékhez.

    A szocialista politikus szerint Paks jelenleg is képes ellátni az egész lakosságot árammal, nagyjából 12 forintos kilowattóránkénti áron, ezért kérdéses, hogy mi szükség van az árampiaci szabályok megváltoztatására, vagyis arra, hogy az átlagfogyasztás feletti rész után a piaci árat kelljen fizetni.

    A Paksi Atomerőműben termelt villamos energia mennyisége meghaladja a lakossági, azaz a rezsicsökkentésre jogosultak szükségleteit. – írta Tóth. 2020-ban a hazai lakosság áramfelhasználása – a KSH adatai szerint – 11,73 gigawattóra (GWh) volt, míg az atomerőmű termelése – a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal adatai szerint – ennél jóval nagyobb, 16,1 GWh. Minden 1 GWh áram után 11,5 millió, vagyis kilowattóránként 11,493 forint folyt be a Paksi Atomerőműhöz.

    Az MSZP-s politikus kíváncsi arra is, hogy miért fenyegetheti büntetlenül a magyar lakosságot az agyalágyult Németh Szilárd kormányzati rezsifelelős azzal, hogy 10-12-szeres áron adják majd az áramot!?

    VálaszTörlés
  3. Amúgy tényleg létezik még olyan oktondi vak-Fideszes, aki elhiszi, hogy a világ legsilányabb valutájává gyengített forinttal és az EU leggyatrább fizetésével (tényleges munkaidő/fizetés!!!) Orbán és enyveskezű kompániája nem a globál-cionista Rothschildok ócska csicskásai, nemzetünk aláaknázói és Új ISRAHELL megteremtői!?
    Amíg van orosz gáz, addig van rezsicsökkentés, amikor nincs, nem lesz rezsicsökkentés. Mondta ezt Orbán Viktor 2022. január 31-én. Orosz gáz van, a kormány pedig megfizethetetlenné tenné 900 000 háztartás számára a gáz és áram árát.
    Azért határozta meg a kormány 913 Ft-ban az átlagfogyasztás feletti gázárat, és 242 Ft-ban az átlagfogyasztás feletti áramárat, mert a társadalom egynegyedével kívánja kifizettetni a teljes társadalom rezsiköltségének emelkedését, az oligarchák zsebének tömése érdekében.
    https://www.youtube.com/watch?v=_ECgFe1u4d8

    VálaszTörlés