2022. október 22., szombat

A világjárvány legfrissebb adatai - 2022. október 22.

ARS-CoV-2 típusú új koronavírus 2020 eleje óta már több mint 627.290.433 embert fertőzött meg és 6.577.455 életet követelt világszerte. Ma reggelig a  Föld lakosságát 12.819.761.944 COVID-19 elleni vakcinával oltották be. Nagy Britannia A Covid-19 okozta halálozások száma ismét emelkedni kezdett Angliában és Walesben a fertőzési hullám közepette. Az Országos Statisztikai Hivatal (ONS) szerint 400 halálesetet regisztráltak. India […]


https://fuhu.hu/a-vilagjarvany-legfrissebb-adatai-2022-oktober-16/
#COVID19, #Járvány, #Omikron

2 megjegyzés:

  1. Miniszterelnökség
    1357 Budapest, Pf:6. (miniszterelnok@mk.gov.hu)
    Dr. Orbán Viktor = Győri Gábor „miniszterelnök” részére!
    Tájékoztatás és bizalmatlanság bejelentése!!!
    Tisztelt Cím!
    A kormány által koronavírus járvány veszélyhelyzetnek nevezett jelenséget figyelve és összeszedve a mindennapi tapasztalatainkat, valamint a megszólaló illetve publikáló magyar és nemzetközi szinten megszólaló orvosok adatait, tájékoztatásait összegezve sokan a következőkre jutottunk: valami nagyon nem stimmel a koronavírussal kapcsolatos intézkedésekkel, tájékoztatásokkal a kormány részéről, illetve nemzetközi szinten.
    Olyan ellentmondásosak az egészségügyi tájékoztatások a kormány és a különböző médiák részéről, és annyira mások a tapasztalataink, hogy kétségbe kell vonnunk a járvány, vagyis veszélyhelyzet valódiságát, és azt kell gondolnunk, hogy a veszélyhelyzetnek nevezett valami mögött egy más dolog áll: az előre beharangozott gazdasági válság elleplezése, vagy a gazdaság szándékos összeomlasztása, és az egészségügy illetve más egyéb dolgok átszervezése a lakosság tudta és beleegyezése nélkül. Úgy néz ki, hogy totál globál szinten.
    Nem tudjuk, hogy nemzetközi szinten ki indította el a vírussal kapcsolatos média terrort, de mivel a Covid-járvány ürügyén sérülnek az állampolgárok alapvető szabadságjogai, ezért megrendült a bizalmunk, és bizalmatlanságot jelentünk be.
    Szeretnénk, ha a kormány beszerezné a hiteles szakemberek nyilatkozatait, tájékoztatásait, és nem szakítaná szét többet a családokat, nem engedné, hogy munkahelyek tönkremenjenek, és nem engedné, hogy egy második hullámot hirdessenek ki valótlan adatokat közölve.
    Szeretnénk azt is tudni, hogy nemzetközi szinten kitől ered az egész.
    Tavasszal, és ősz vége felé mindig vannak influenzajárványok.
    Ez az élet természetes rendje, de ez nem indok arra, hogy a Föld nevű bolygót karantén alá helyezzék és az emberek szabadságjogait korlátozzák, hogy a nem koronavírusos betegektől a gyógyítást, gyógyulást megtagadják. Még a harctérről is lehúzzák és ápolásban részesítik a sebesülteket, itt pedig csak a koronavírusosokat akarták gyógyítani. Miért? Miért nem lehetett boncolni, és miért kellett az egészségügyi dolgozóknak titoktartást aláírni?
    Ha tovább nem hiszünk, és ennek hangot adunk, valamint hiteles tájékoztatást kérünk, az nem nyugtalanság keltése rémhírterjesztéssel, nem bűncselekmény, hanem egy normális dolog, mivel az ember szabadnak születik, - és amennyiben a megszólalásunk az adatokkal nyugtalanságot keltene az emberekben, a lakosságban, akkor a kormány feladata a hiteles tájékoztatás.
    Kérjük, hogy ne erőltessenek ránk semmilyen kötelező oltást a fentiek alapján.
    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/11__Lek_a_jegben.mp3

    VálaszTörlés
  2. A SÁTÁN NÉPÉNEK ún. COVIDTÉRKÉPE MINDEN ELFOGULT GLOBALISTÁT is FELÉBRESZT!!!
    https://drive.google.com/file/d/1NbcflAkSlgC2ydFlK-ZimNyJnvlgUylY/view

    VálaszTörlés