2022. október 21., péntek

Tisztelt Európai Unió!

Ha valamihez, hát a zavarosban halászáshoz nekünk  magyaroknak különös tehetségünk volt és van. Így volt ez a korábbi rendszerben és így maradt ez azóta is. Ha nekünk ebben különös tehetségünk van, minden  büszkeség nélkül kijelenthetjük, Miniszterelnökünk ebben a műfajban egyenesen zseninek számít! Velem megesett történetet mesélnék el Önöknek, hogy legyen viszonyítási alapjuk, félkegyelműségem egy lapon […]


https://fuhu.hu/tisztelt-europai-unio/
#OrbánViktor, #Ötforintos, #Parkolás, #SvájciFrank

1 megjegyzés:

  1. FELHÍVÁS TÜNTETÉSRE!!!...- 2022. 10. 23-án 10.00-18.00-ig a Budai Vár, Szent György terén (Jelen lesznek: dr. Csókay András, Drábik János, Kondor Katalin, Varga Domokos György, Fuksz Sándor, Dévai Nagy Kamilla, Ertsey Attila, Patrubány Miklós, dr. Pócs Alfréd, dr. Tamasi József, Bene Gábor, Gaudi-Nagy Tamás, Gyetvay György Gergely, Novák Előd, dr. Horkovics-Kováts János, dr. Turcsányi Zsolt, Ambrus Károly, Balla József, Kovács Emese, Botka István, Szemző Gábor, Sinkovits-Vitay Andrés, Füstös Zoltán, Vesztergám Miklós, Vukics Ferenc és még sokan mások.)!!!
    A CIONISTA VÉRBÍRÓ NEVE: Dr. IGNÁCZ GYÖRGY (06-30-259-4473)!!!...- a SZADISTA SZEMITA 17 ÉV FEGYHÁZRA ÍTÉLTE a MAGYAR HAZAFIT: BUDAHÁZY GYÖRGYÖT!!!
    Dr. IGNÁCZ GYÖRGY JÚDÁS FAJÚ ÍTÉLKEZŐ az ELTE ÓRAADÓJA (Email: ignaczg@staff.elte.hu) VALÓBAN MEGÉRETT a MAGYAR HAZAFIAK SZERETETÉRE/"SZERETGETÉSÉRE"!!!
    Az ÁTKOZOTT FAJIDEGEN CÍME (1136 Bp, Gergely Győző utca 3/A, 2. emelet, 7.), HOGY SENKI SE MENJEN EL MELLETTE "HÁLAADÁS" NÉLKÜL!!!
    ALANTAS és PITI, HOGY a KIBASZOTT TASZ SEM AJVÉKOL VALAHOGY az ORBÁN-REZSIM HIGH-TECH PÖCEGÖDRÉBEN!!!
    ORBÁNIA a VALÓSÁGBAN 1 TETVES KIBUC AHOL ENNEK a FELCSÚTI BÉLPOKLOSNAK VALÓJÁBAN SEMMI BELESZÓLÁSA NINCS új ISRAHELL VEZETÉSÉBE, MERT ÜGYNÖK MÚLTJA MIATT ZSAROLJÁK és SAKKBAN TARTJÁK!!!
    Az UGYANCSAK VÉRRE SZOMJAS SAUL FIAI ÁLTAL URALT BV Intézet TÖRVÉNYTELEN MÓDON fegyelmi kilátásba helyezése mellett kijelentette, hogy a pszichopata cion-bolsevik Ignácz bíró ítélet ellen a SZABADSÁGHARCOS BUDAHÁZY GYÖRGY nem írhat fellebbezést a számítógép segítségével, csak kézzel!!!...- pont, mint a nyomorult Rákosi érában!!!
    UGYE NEM KELL MAGYARÁZNI EBBEN a NYÍLTAN TALMUDISTA KONCEPCIÓS PERBEN, hogy több tízezer oldalnyi digitális iratból és egyéb anyagokból álló ügyben, egy 200 oldal körüli, képekkel és grafikákkal ellátott fellebbezési dokumentum összeállítása kézzel lehetetlen!?
    https://www.youtube.com/watch?v=SDsL09eoHQU

    VálaszTörlés