2022. november 2., szerda

A zero-Covid-politika végéhez fűződő remény inspirálja a részvénypiacokat

Gyakorlatilag minden újabb Covid járvány Kínában hatalmas bezáráshoz vezet – és megterheli a gazdaságot. Most találgatások zajlanak: vajon a Politikai Hivatal jelzése véget vet ennek a politikának? A tőzsdék már reagálnak – írta meg a Spiegel. A merev kínai Covid politika enyhüléséről szóló találgatások élénkítik a részvénypiacokat. Hongkongi Hang Sengtől  a vezető német  Dax indexig […]


https://fuhu.hu/a-zero-covid-politika-vegehez-fuzodo-remeny-inspiralja-a-reszvenypiacokat/
#Árfolyam, #Dax, #HangSeng, #Kína, #Tőzsde

2 megjegyzés:

  1. Nocsak, feltűnt valaki(k)nek a teljesen nyilvánvaló, “the elephant in the living room”, ahogy az angol mondja?
    Amit mi, “laikusok”, a temetkezési vállalkozók, balzsamozók, biztosítótársaságok már hónapok, sőt évek óta hajtogatunk, hogy a méreginjekció szó szerint öl, butít és megnyomorít?!
    Ami fehéren-feketén benne van a Pfizer-dokumentumokban, csak hivatalosan is tudomást kellene venni róla?
    Mekkorára kell még nőnie az elefántnak a nappaliban, hogy a hatóságok is hajlandók legyenek észrevenni?
    Mekkora többlethalálozásnak kell még lennie ahhoz, hogy az agymosott/agyhalott többségnek feltűnjön: irtózatosan nagy baj van, és nem az oltatlanokkal?
    Csak sajnos mire leesik a tantusz, addigra tele lesznek a temetők mindenféle korú felnőttekkel, gyerekekkel és csecsemőkkel.
    Most akarnak elkezdeni vizsgálóbizottságosdit játszani, petíciózgatni?
    Amikor az elefánt már kilóg a nappaliból?
    A parazita kaszt meg elégedetten dörzsölheti a markát.
    Bill Gates, Klaus Schwab, Yuval Harari és a többi pszichopata gyakorlatilag nyíltan beszél a népességcsökkentésről, még a látszatra sem adnak. Ugyan minek is, amikor Orbán szavazótábora azt se képes észre venni, hogy már a vágóhídon van!?
    A két cionista világháború együttesen nem okozott akkora pusztítást és követelt annyi véráldozatot, mint amekkorát eddig a Covid népirtás és Orbán szabadságharcos “családbarát” pedofilja!!!
    …és hol van még a vége!?
    Cassandra & PLS.

    VálaszTörlés
  2. A NAGY NÉPRITKÍTÁS VÉDŐOLTÁS PROGRAMNAK ÁLCÁZVA!!!
    Influenza elleni oltásba "rejtené" a Nemzetközi zsidó-maffia (Pfizer és BioNTech!!!) a Covid-vakcinát!!!
    Az egydózisú vakcinát a Pfizer mRNS-alapú influenzaoltásának és a két vállalat által előállított, a koronavírus omikron variánsa ellen kifejlesztett emlékeztető oltásának kombinálásával tervezik létrehozni a népirtók!!!
    "A (hatóanyagok) kombinálásával szeretnénk megteremteni a lehetőséget rá, hogy az emberek egyszerre két, súlyos, légzőszervi betegség ellen is védekezhessenek" - fűzte hozzá a bejelentéshez Ugur Sahin, a BioNtech társtettese.
    A kezdeti fázisban lévő kutatás során elsősorban azt vizsgálják, hogy a kombinált oltás mennyire biztonságos, mekkora az immunválaszt kiváltó képessége, valamint azt, hogy az emberi szervezet mennyire tolerálja a vakcina (naná, hogy mérgező!!!) "hatóanyagait".
    A BioNTech szponzorálásával az USRAHELL-ben zajló kutatáshoz a gyógyszercégek 180, legalább 18 és legfeljebb 64 év közötti önkéntest terveznek alkalmazni=kivégezni.
    Az első résztvevő a hét a napokban kapta meg az oltást.
    A koronavírus elleni oltóanyagok kifejlesztésében ugyancsak élmezőnyben lévő Moderna biotechnológiai vállalat az úgyszintén amerikai Novavaxszal közösen kezdett bele egy ugyanilyen, kombinált népességszabályzó="védőoltás" kifejlesztésébe a GREAT RESET CIONISTA TERRORISTA-PROGRAM SIKERÉBEN BÍZVA az EMBERISÉG LÉTSZÁMÁT 500 MILLIÓSRA REDUKÁLVA!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3

    VálaszTörlés