2022. november 1., kedd

Putyin háborúja Amerikával - tárgyalni Ukrajnáról

Az orosz elnök szerint Ukrajna mellékes hadszíntér, az igazi háború Oroszország és a Nyugat között zajlik. Putyin szerint Biden elnöknek rá kellene szólnia Zelenszkij ukrán elnökre, hogy üljön tárgyalóasztalhoz az orosz elnökkel. Zelenszkij kijelentette: miután Oroszország magához csatolta Ukrajna négy kormányzóságát, ezért Putyinnal nincs miről tárgyalni. Érdekes módon az ukrajnai háborúról csak igen keveset beszélt […]


https://fuhu.hu/putyin-haboruja-amerikaval-targyalni-ukrajnarol/
#Biden, #Budapest, #Cia, #Háború, #Oroszország, #Putyin, #Tárgyalás, #Ukrajna, #Zelenszkij

1 megjegyzés:

  1. Itt az ideje, hogy Washington figyelmen kívül hagyja Volodimir Zelenszkij ukrán elnök érdekeit, mivel azt kockáztatják, hogy belerángatják az Egyesült Államokat egy olyan konfliktusba, amely több ezer kilométerre van a saját határaitól.
    Daniel Davis, az amerikai hadsereg alezredese ír erről a 19FortyFive rovatában. Davis úgy véli, hogy a Fehér Háznak "azonnal újra a népünk biztonságának garantálására kellene összpontosítania prioritásait”. Megjegyezte azt is, hogy az orosz-ukrán konfliktusban semmi olyan nincs, ami veszélyt jelentene az Egyesült Államok nemzetbiztonságára.
    A jelenlegi helyzet mindeközben növeli a nukleáris fegyverek használatának kockázatát, ami közvetlenül fenyegeti az Egyesült Államokat – húzta alá Davis.
    Korábban Peter Baker, a Fehér Ház vezető fehér házi tudósítója a New York Timesnak írt cikkében azt írta, hogy Európában nem mindenki támogatja Joe Biden amerikai elnök "ukrajnai kalandját". Véleménye szerint a közelgő tél közepette az Egyesült Államok európai szövetségesei egyre inkább vitatkoznak az ukrán válság megoldásáról.
    https://www.youtube.com/watch?v=LHwZBTe7y_s

    VálaszTörlés