2022. december 15., csütörtök

27%-os infláció decemberben?

Ennyit jósol a Kopint-Tárki intézet arra hivatkozva, hogy a benzinársapka eltörlése tovább növelheti az inflációt. Amely a Központi Statisztikai Hivatal számai szerint is 22,5%-os volt novemberben. Közben pedig mind az Egyesült Államokban mind pedig az eurozónában megállt az infláció, sőt lassú csökkenésnek indult. Az Európai Központi Bank azzal számol, hogy 2025-ig lesz infláció az eurozónában, […]


https://fuhu.hu/27-os-inflacio-decemberben/
#EgyesültÁllamok, #EurópaiKözpontiBank, #Infláció, #KopintTárki, #KözpontiStatisztikaiHivatal, #SzijjártóPéter

1 megjegyzés:

  1. A VALÓSÁG MÉG ENNÉL is SZÖRNYŰBB!!!
    ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA ÉPPENSÉGGEL KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
    Ugye dereng már, hogy az (t)erjed a éterben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette!?
    Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg kizárt, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "csődöltetett" gazdasági pénzhegy kimenekítések lepapírozására.
    Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba a Rothscild pöce IMF-nél, amúgy UCC-sen!
    Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!
    Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!
    Könyörgöm Putyin gyere már Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

    VálaszTörlés