2022. december 15., csütörtök

“Sújtsák uniós szankciók Orbánt és bandáját!”

Azt követeli a Jobbik elnöke, aki az Európai Parlament képviselője, hogy az Unió hozzon szankciókat Orbán ellen. Szankciókat Orbán ellen! címmel írt egy társas oldalon. Kifejtette, hogy “Az Európai Unió már jó ideje szankciókkal sújtja az orosz vezetést és a hozzá közelállókat. Helyes. A minap rács mögé került pár korrupt uniós politikus, és a segítőik […]


https://fuhu.hu/sujtsak-unios-szankciok-orbant-es-bandajat/
#Cia, #EurópaiUnió, #GyönygyösiMárton, #Jobbik, #OrbánViktor, #Oroszország, #Szankció, #Ügynök

2 megjegyzés:

  1. O1G v. HÉBER ALKOTMÁNYBÍRÓ a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA FEJE!?
    Hogy a MOKK elnökének és a közjegyzőknek miért kellene a végrehajtók előtt a börtönben lebomlaniuk? ...mert a végrehajtók korrupciós ügye sem lenne a MOKK és a közjegyző-bűnözők közreműködése nélkül. A végrehajtó-sakálok zsíros ingatlanok urai lettek, amit elirigyelt a felcsúti pokolfajzat!!! Gondolta, hogy az agyalágyult stróman cégeihez kellene ezt a csilliárdos üzletet "folyósítani". Nem elég a Takarék Bank és a Magyar Követeléskezelő, mint pénzmosoda és pénzgyár, minden is kell nekik, ezért Schadlt és Völnert félre kell állítani és majd ők, mint jó nagy magyarországi cég átveszik ezt az üzletet és a végrehajtókat lecserélik a saját embereikre. Mivel nekik is szükségük van a MOKK és a közjegyzők közokirat-hamisítására ahhoz, hogy az ingatlanokat einstandolni tudják, ezért a MOKK és a közjegyzők eddig érinthetetlenek...tűnnek. A közokirat-hamisítást nem is kell bizonyítani, hiszen minden esetben maguk a közokiratok bizonyítják. Mindez Uniós jogszabályt is sért, ezért számíthatunk az Unió támogatására az Orbán brancs ellenében!!! ELÉG CSAK AZT MEGÁLLAPÍTANI, HOGY a BANK és a DEVIZAKUPEC TISZTESSÉGTELENÜL ALKALMAZOTT ún. ÁRFOLYAMRÉST!!!...- és ezt a DH törvény nem orvosolhatja mivel a C80-82/21 EUB ítélet kimondta, hogy nem lehet semmilyen rendelkezést (256Ft-os árfolyamot) behelyettesíteni a semmis szerződésbe, vagyis NEM LEHET a TISZTESSÉGTELENSÉGET UTÓLAG MEGGYÓGYÍTANI!!!
    ...és ITT VAN a KUTYA ELÁSVA!!!!...- mert egyetlen perben sem kell majd bizonyítani a megfelelő tájékoztatás elmaradását hanem minden szerződés automatikusan kuka amelyikben árfolyamrést alkalmaztak!!!

    VálaszTörlés
  2. ORBÁN és az INTERNACIONALISTA ZSIDÓ MAFFIA KP-val és a NÉLKÜL is KIPÖRGETNI IGYEKSZIK ALÓLUNK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
    Ugye dereng már, hogy az (t)erjed a éterben, hogy januártól megszűnik a nem hiteles tulajdoni lap és valami birtoklevél lesz helyette!?
    Persze ez égbekiáltó blődségnek tűnhet, mert elvileg kizárt, hogy a tulajdonosból birtokos legyen, mert azt jelentené, hogy Matolcsy igazat susmorgott, amikor a magántöke bevonását kérte a nem háborús, hanem "csődöltetett" gazdasági pénzhegy kimenekítések le papírozására.
    Rossz nyelvek arról hadoválnak, hogy nem a bankbetétekre utalt, hanem a magánvagyonokra, ingatlanokra, ingóságokra, melyeket SzijjÁRTÓ 2021 tavaszán tett zálogba a Rothschild pöce IMF-nél, amúgy UCC-sen!
    Magyarán még sincs eltörölve „semmiféle” adósság, hanem inkább minden vagyonunk oda vagyon!
    Ez a feltétele annak, hogy az ún. „Magyarország” mint zsidó vállalkozás cionista herdálói és elhordói még a háborúba taszajtásunkig intakt lehessen!!!
    Január elseje Petőfi=Széchenyi Sándor születésnaplója és onnantól biz’ám komáim a Szentkorona alkotmánya lép hatályba újra, vagyis nincs magántulajdon, helyette hűbér úriság és birtok-viszony, hiszen minden a Szentkorona tulajdona!!!
    Innentől már nem kell az ún. felfüggesztett végrehajtásokat sem kifüggeszteni a cionista intézményekben, mert nincs senkinek semmije, vagyis a CSALÁD a MINDEN!!!
    USRAHELL szabadkőműves reptilianjainak elzálogosítva új ISRAHELL szőröstül és bőrtelenül.
    …vagy valamelyik, Vivát Atilla Kán=Vatikán gyarmatnak.
    Könyörgöm, Putyin gyere már Magyarországra is nácitlanítani!!!…- és a rengeteg “zselenszkij” féle retket “kiegyelni”!!!
    http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

    VálaszTörlés