2023. január 23., hétfő

Völner Pál: ha én egyszer kinyitom a számat!

A Blikk megszerezte a korrupcióval gyanúsított egykori igazságügyi államtitkár vallomását. Ebben Völner Pál többször is utalt rá, hogy magasrangú politikusok széke is meginoghat, ha ő beszélni kezd. Efelől aligha lehet kétségünk, de a rendszer egyelőre hermetikusan zár: Hadházy Ákos független képviselő megkérdezte a hatóságokat, hogy a Völner-Schadl korrupciós ügyben emlegetett keresztnevek véletlenül nem Rogán Antalt, […]


https://fuhu.hu/volner-pal-ha-en-egyszer-kinyitom-a-szamat/
#Blikk, #Katargate, #Korrpció, #OrbánViktor, #VölnerPál

4 megjegyzés:

  1. ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!...- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
    A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28.500.- Ft helyett 60.000.- Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az- az összeg is, mely felett a jövedelem korlátlanul el és le-vonható!!!- itt a korábbi 142.500.- Ft, helyett már 200.000.- Ft lett a magyar ellenes Orbán-rezsim által meghatározva!!!
    VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
    Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60.000.- Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani!!! - ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követelő radikális változtatásra van szükség a már nyomaiban sem magyar Orbániában!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

    VálaszTörlés
  2. Tisztelt
    Szaniszló Sándor!

    HÁZATLAN HAZÁTLANOK BOMLASZTANAK MINDENÜTT!!!
    MAGYAR CSALÁDOK vs. D.obrev K.lár(m)ás LIBERÁL-FASISZTÁK!!!
    A DK-s POLITIKUSOK LELKI TERRORBAN TARTJÁK az EMBEREKET és DIREKT KORLÁTOZZÁK a JOGAIKAT is!!!
    Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
    Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
    Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
    Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
    Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik, az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
    Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
    Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
    Úgyhogy mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit!!!


    Üdvözlettel: Anticionista

    Ui: https://24.hu/fn/gazdasag/2022/11/19/tobbgeneracios-csaladok-csaladi-fogyasztoi-kozosseg-kulonallo-bejarat-hatosagi-engedely-gazartobbszorozes/#

    VálaszTörlés
  3. Nem Orbán rendszere korrupt, csak az egyes emberek azok – véli az Integritás Hatóság főbarma!!!

    Bíró Ferenc szerint mégis akkora a probléma, hogy az általa vezetett hatóság önmagában képtelen lenne felszámolni a korrupciót.

    „Elitcsapatot” toboroz a korrupció felszámolásához – ezt nyilatkozta a Bloombergnek Biró Ferenc. Az uniós pénzeket érintő korrupció feltárására frissen létrehozott Integritás Hatóság elnöke az amerikai lapnak arról beszélt, hogy a válságban lévő magyar gazdaság megerősítéséhez szükséges a több milliárd eurós EU-s támogatás felszabadítása, emiatt kulcsfontosságú a korrupció elleni küzdelem.

    Bár az EU kritikája egyértelműen úgy fogalmazott, hogy az Orbán-kormány közbeszerzési eljárása szenved „rendszerszintű hiányosságoktól és szabálytalanságoktól", Biró úgy látja, hogy nem lehet egyenlőségjelet tenni a korrupció és a magyar kormány közé, mivel szerinte „nem a rendszer korrupt, hanem az egyének.” Ehhez azt is hozzátette, az Integritás Hatóságnak az is a feladata, hogy Magyarország megítélését javítsa.

    https://hvg.hu/gazdasag/20230116_Biro_Ferenc_Bloomberg_Nem_Orban_rendszere_korrupt_hanem_az_egyes_emberek_az_Integritas_Hatosag_elnoke_szerint

    VálaszTörlés
  4. POSTA IMRE IGAZSÁGA VÉRT ALVASZT a HAZAÁRULÓKBAN!!!
    "Ha Bíró mondja elhiszem, bár az „egyén” és az „ember” fogalma sem azonos, de ezt bíró biztos tudja. Na, valami ilyen „munkát”, vagy esetleg drónkezelőt a Blank Rocknál, de lehetnék hadbíró is, lassan nem kell hozzá csak némi rálátás és erkölcsi-politikai-mentális státusz.



    Jó, nem viccelek tovább, mert ami itt megy már régen közröhej és pojáca szintű képmutatás, pont fordítottja mindennek, amiről a nemes prédikációk diktálnak. Szarháziak mondják meg, ki lehet a szent. Régi prédikációkban benne van, eljön ez az idő is. Aztán pedig az Armageddon! Nos, tisztelettel kérem meg a táltos bírót és a gazdáit, tögyön má, ögasságot! Ezt az izraeli megfigyelőállomást tetesse valamelyik cionista társa nyakára, ahová való és illik is oda, aztán a többit möglássuk! Nyilván, ettől sem a háború nem oldódik meg, sem az atomcsapás és az Új világrend sem fog elmaradni, de az már nem a hazaárulókra tartozó téma. Minden rendezve lesz, ahogy azt látni, vagy így, vagy úgy, de érinthetetlenek nem maradnak, akár testüregi nyúl volt idáig az ágens, akár taláros, akár csak szimpla sameca ennek a buzitanyává avanzsálódott kamuvilágnak."

    VálaszTörlés