2022. október 15., szombat

A sikeres cégeket Orbán emberei felvásárolják

Mi a véleménye arról miniszterelnök úr, hogy a kormány emberei azzal fenyegetnek sikeres német és magyar cégeket, hogyha nem adják el a vállalkozásukat, akkor rájuk küldik az adóhivatalt vagy más hatóságot? – ezt kérdezte  Daniel Freund Orbán Viktortól egy kerekasztal beszélgetésen Berlinben. A német zöldek Európa Parlamenti képviselője alaposan tanulmányozta a nemzeti együttműködés rendszerét. Több […]


https://fuhu.hu/a-sikeres-cegeket-orban-emberei-felvasaroljak/
#Berlin, #DanielFreund, #DobrevKlára, #Fenyagetés, #NER, #Orbán, #Scholz

2 megjegyzés:

  1. A CIONISTA ORBÁN-KORMÁNY ELÁRULTA a CION-NÁCIK ELLEN KÜZDŐ PUTYINT!!!...- AMIÉRT HALÁLNAK HALÁLÁVAL KELL MEGLAKOLNIA MINDEN EGYES ZSIDÓ-CSICSKA SPIONNAK!!!
    Kiszivárgott amerikai dokumentumban vezetik végig, hogyan pusztítják el Európát az oroszok elleni háborúval a CIONISTA és TALMUDISTA ZSIDÓK!!!

    A Nya Dagbladet svéd kiadvány az amerikai RAND Corporation agytröszt belső dokumentumait hozta nyilvánosságra, amelyek sokkolták az olvasókat.

    A szóban forgó tervet a RAND Corporation dolgozta ki idén januárban, és a valósággal való nyilvánvaló egybeesésekből ítélve most hajtják végre. A terv Európa elpusztítását irányozza elő, először gazdaságilag, majd fizikailag.

    A terv első pontja Ukrajna agresszív politikája, amellyel Oroszországot háborúba akarja taszítani. Ezután a terv egy energiaválság kialakítását javasolja Európában, amelyet a többszörös oroszellenes szankciók bevezetése okozna.

    A tervhez csatolt szankciók listája ráadásul nagyrészt egybeesik a már érvényben lévő szankciókkal. Európa gazdasága elkerülhetetlenül összeomlik a szankciók bevezetésétől, amelyek 7-9 milliárd dollárt vonzanak majd az amerikai gazdaságba, valamint sok fiatal és tehetséges európait, akik kénytelenek lesznek az európai szegénység elől az Egyesült Államokba menekülni.

    "A dokumentumban leírt fő cél Európa - különösen Németország és Oroszország - megosztása és az európai gazdaság tönkretétele azáltal, hogy hasznos idiótákat ültetnek politikai pozíciókba, hogy megállítsák az orosz energiaellátást a kontinensre" - írja a lap.

    Az egyetlen módja az Oroszországból az EU-ba irányuló energiaszállítások leállításának az, ha mindkét felet bevonjuk egy ukrajnai katonai konfliktusba.

    A lap megjegyzi, hogy "sürgős szükség" van a kívülről beáramló forrásokra az USA teljes gazdaságának, és különösen a bankrendszernek a támogatására, de "mindezt csak az EU- és NATO-kötelezettségek által kötelezett európai országok tudják biztosítani az USA számára anélkül, hogy jelentős katonai és politikai költségekkel járna számunkra".

    A kiszivárgás után a RAND tagadta, hogy a dokumentum tőlük származik.
    A tartalmát bizarrnak, magát a dokumentumot pedig hamisnak nevezték.
    http://web.t-online.hu/apuska/media/5/04__Farizeus_bal_mix.mp3

    VálaszTörlés
  2. A legnagyobb kínai banktól vesz fel gigahitelt az ún. MVM!!!

    A kínai ICBC óriásbank ausztriai leányvállalatától vesz fel hitelt az MVM, a pénz hozzájárul a Magyarország biztonságos energiaellátásához szükséges források további bővítéséhez.

    Az MVM Zrt. és a kínai háttérű ICBC Austria 250 millió euró (több mint 103 milliárd forint) összegű, általános vállalatfinanszírozás célú, közép-lejáratú hitelkeretszerződést írt alá, ezzel az MVM-csoport újabb lépést tett pénzügyi stabilitásának fenntartásáért – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

    A közleményben azt írják, hogy a hitelkeretszerződést az MVM-csoport pénzügyi stabilitásának fenntartásának érdekében kötötték még, hogy így garantálják az energiaellátás biztonságát.

    Az ICBC eszközállománya és piaci tőkeértéke alapján Kína és egyben a világ legnagyobb pénzintézete.
    https://forbes.hu/penz/hitel-mvm-kina...aggregator

    VálaszTörlés